Planerade kullar

Vi planerar 2 kullar under 2022.

Först ut planerar vi en parning i januari mellan

NW TSM 1, uppflyttad startklass lydnad Yanx's Bridgestone "Maya" Se23719/2019 HD/ED Free, MH

och

BH, ZTP IGP III Ingo Aus Der Wildnis II, ADRK 131281 HD/ED Free, JLPP Free, Long hair free, Bundessieger 2019.

Maya är en tik med stor arbetsvilja, energisk och trevlig. Hon tävlar med sin matte Fredrika i Nose work och lydnad.

Ingo är en mkt trevlig hane som lämnat trevliga och exteriört fina valpar efter sig sedan tidigare. Han tränar och tävlar IGP 3 och har gjort ZTP i tyskland. Han är utställd med mkt fina resultat.

Med denna kombination förväntar jag mig hundar med en hög potential för arbete. Förhoppningen är att de även kommer att bli exteriört tilltalande.

Denna kull riktar sig först och främst till dom med erfarenhet av brukshundar och planerar att vara mkt aktiv. Har inget krav på tävling men dock krav på träning och aktivering.

Låter detta intressant och om man önskar vara med från start hör av er till mig, yanxskennelochdesign@outlook.com / 0700125837 

Bilder 1-9

 

Den andra parningen vi planerar är mellan KORAD, RS CH, ZTP, IGP1 HD A(109) ED0(105) Yanx's Mars "Hasse" och HDA(108) ED0(111) Rock Rotts Rocka Rolla "Josy". Den kommer att ske i april 2022. 

Med denna parning har jag stora förhoppningar om att skapa en riktigt ledstark linje. Båda hundarna kommer från linjer med mycket fin ledstatestik. Vi matchar Hasses stabilitet, föremålsintresse och kamplust med Josys energi, mjukare läggning och Will to please. Båda är utmärkta exteriört och har gått bra på utställningar. Med denna kombination förväntar jag mig mentalt stabila och trevliga valpar med arbetsmotor samt en god exteriör Gjord för att hålla i bruksarbete, lämpliga såväl i brukset som i utställningsringen.

Låter detta intressant så skriv gärna eller ring 0700125837.